|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5890
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.07.1988
|
İptal Tarihi :
|
15.04.1997 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tavuk gövde eti-Parçalama kuralları |
Başlık (İng) :
|
Poultry Meat-Rules for Carcass Processing |
Kapsam :
|
Bu standard, tavuk gövde etinin parçalanması ile ambalajlama, taşıma ve muhafaza kurallarını ve parçaların tariflerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to the rules of packaging, transportation, storage condition and deseciption of dissecting of poultry carcass. |
Yerine Geçen :
|
TS 5890 :1997; |
Yararlanılan Kaynak :
|
The Science of Biology Paul B. Weisz 1967, Text Book of Modern Biology Alvin Nason 1966, Broiler Industry, Watt Publishing Co. 1986 March, Poultry International, Watt Publishing Co. 1986 March, 1984 November |
ICS Kodu :
|
67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 5890 :1988 (TS 5925);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|