Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 5890      
Kabul Tarihi : 5.07.1988
İptal Tarihi : 15.04.1997
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Tavuk gövde eti-Parçalama kuralları
Başlık (İng) : Poultry Meat-Rules for Carcass Processing
Kapsam : Bu standard, tavuk gövde etinin parçalanması ile ambalajlama, taşıma ve muhafaza kurallarını ve parçaların tariflerini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to the rules of packaging, transportation, storage condition and deseciption of dissecting of poultry carcass.
Yerine Geçen : TS 5890 :1997;  
Yararlanılan Kaynak : The Science of Biology Paul B. Weisz 1967, Text Book of Modern Biology Alvin Nason 1966, Broiler Industry, Watt Publishing Co. 1986 March, Poultry International, Watt Publishing Co. 1986 March, 1984 November
ICS Kodu : 67.120.20 Tavukçuluk ve Yumurtalar
Atıf Yapılan STD : TS 5890 :1988 (TS 5925);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 5
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-