Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4890/T1      
Kabul Tarihi : 29.04.2014
İptal Tarihi : 30.09.2021
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Meyve ve sebze mamulleri- Çözünür katı madde miktarı tayini- Refraktometrik metot
Başlık (İng) : Fruit and Vegetable Products- Determination of Soluble Solids Content- Refractometric Method
Kapsam : Bu standard, meyve ve sebze mamullerinde çözünür katı madde miktarının refraktometrik metotla tayinini kapsar.
Kapsam (İng) : The method is particularly applicable to thick products, to products containing suspendes matter and to products rich in sugars. If the products contain other dissolved substabces, the results will be only approximate, nevertheless they may be considered conventionall as the soluble solids content. The principle as the soluble soldis
Yerine Geçen : TS ISO 2173 :2021;  
Tadil Edilen : TS 4890 :1986;  
Yararlanılan Kaynak : -
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-