|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10925
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.04.1993
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Havyar (işlenmiş balık yumurtası) |
Başlık (İng) :
|
Caviar (Processed Fish Roe) |
Kapsam :
|
Bu standard havyarı kapsar. Havyardan yapılan diğer ürünleri kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the caviar. It does not cover the other pruducts which is produced with caviar. |
Tadil Eden :
|
TS 10925/T1 :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ANONİM (1966): İran Ekonomi Bakanlığı, İran Endüstriyel Araştırma ve Standardlar Enstitüsü, Standard No: 186-1345 Havyar Standardı. ANONİM (1984): Türtiye Deniz Ürünleri Ansiklopedisi T.C. Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Su Ürünleri Dairesi Başkanlığı, Ankara. GÖÏÜŞ,A.K.: KOLSARICI N. (1991): Su Ürünleri Teknolojisi A.Ü. Ziraat Fakültesi... |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 10925 :1993 (TS 266*TS 545*TS 546*TS 933*TS 1743*TS 1746*TS 2104*TS 2481*TS 2664*TS 2756*TS 3136*TS 3606*TS 5670*TS 5778*TS 5887*TS 6405*TS 6580*TS 6582*TS 7436*TS 7438*TS 7573*TS 10524);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|