|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 11342
|
|
Kabul Tarihi :
|
26.04.1994
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hazır kuru çorbalık-Çabuk çorba |
Başlık (İng) :
|
Instant Soup |
Kapsam :
|
Bu standard hazır Kuru çabuk çorbayı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This Standard cover the Instant Soup |
Tadil Eden :
|
TS 11342/T1 :2005; TS 11342/T2 :2005; |
Yararlanılan Kaynak :
|
-Anonymous, 1992 New Microbiologic Specification For Dry Soup and Boullons Association Internationale de 1'Industrie Des Boullons et Potoges (A11BP), Technical Commission Alimanta (4) 62-65, -International Association For Cereal Chemistry (ICC) ICCC-Standard No:105/1 Keskin, H.,1975, Gıda Kimyası, İstanbul Üniversitesi Yayınları Sayı:1980,.... |
ICS Kodu :
|
67.040 Gıda Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 11342 :1994 (TS 545*TS 933*TS 1329*TS 2104*TS 3190*TS 3882*TS 3883*TS 3884*TS 3885*TS 3886*TS 3887*TS 3923TS 3924*TS 3925*TS 3926*TS 4098*TS 4099*TS 4100*TS 4964*TS 5000*TS 5802*TS 5804*TS 5888*TS 6063*TS 6179*TS 6180);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|