|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6812
|
|
Kabul Tarihi :
|
4.04.1989
|
Konfirme Tarihi : |
23.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Et mamulleri-Nişasta tayini (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Meat Products-Determination of Starch Content (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, et mamullerinde nişasta tayininde kullanılan referans metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
The method consists in heating a test portion with ethanolic potassium hydroxide solution until the meat components are totally dissolved, decanting, washing of the remaining residue with hot ethanol, filtering, dissolving in hydrochloric acid, and hydrolysis, followed by titrimetric determination of the glucose formed. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5554:1978 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5554 (1978)--; ISO 5554:1978 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5554:1978 EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1488 :1994; TS 3135 :1978; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|