Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6812      
Kabul Tarihi : 4.04.1989
Konfirme Tarihi : 23.06.2022
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Et mamulleri-Nişasta tayini (referans metot)
Başlık (İng) : Meat Products-Determination of Starch Content (Reference Method)
Kapsam : Bu standard, et mamullerinde nişasta tayininde kullanılan referans metodu kapsar.
Kapsam (İng) : The method consists in heating a test portion with ethanolic potassium hydroxide solution until the meat components are totally dissolved, decanting, washing of the remaining residue with hot ethanol, filtering, dissolving in hydrochloric acid, and hydrolysis, followed by titrimetric determination of the glucose formed.
Yararlanılan Kaynak : ISO 5554:1978
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5554 (1978)--; ISO 5554:1978 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 5554:1978 EQV
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 1488 :1994;  TS 3135 :1978;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-