Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 12854      
Kabul Tarihi : 19.04.2005
İptal Tarihi : 9.11.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıda işleme makinaları - Kollu karıştırıcılar - Güvenlik ve hijyen kuralları
Başlık (İng) : Food processing machinery – Beam mixers - Safety and hygiene requirements
Kapsam : Bu standard kollu karıştırıcıların tasarım ve imâlatı için güvenlik ve hijyen kurallarını kapsar.Kollu karıştırıcılar, püre, mayonez, sos, çorba, composto gibi karışım veya emülsiyonların pişirme tavasında doğrudan hazırlanması için yemek sanayinde kullanılır
Kapsam (İng) : This standard specifies the safety and hygiene requirements for the design and manufacture of beam mixers.Beam mixers are used in the catering industry for the preparation of mixture or emulsion, directly in the cooking pan, such as for: puree, mayonnaise, sauces, soupe, compotes.
Yerini Aldığı : TS EN 12854 :2004;  
Yerine Geçen : TS EN 12854+A1 :2010;  TS EN 12854+A1 :2010;  
Tadil Eden : TS EN 12854+A1 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : EN 12854:2003
Uluslararası Karşılıklar : DIN EN 12854 -EQV; NF U64-054, NF EN 12854 -EQV; BS EN 12854-EQV; EN 12854 -EQV
Tercüme Edildiği STD : EN 12854
ICS Kodu : 67.260 Gıda Sanayi Alet ve Makinaları
Atıf Yapılan STD : TS EN 292-1 :1996;  TS EN 292-2 :1996;  TS EN 294 :1995;  TS EN 614-1 :2002;  TS EN 954-1 :1999;  TS ENV 1070 :1995;  TS EN 1088 :1996;  TS EN 1672-2 :2001;  TS EN 61000-6-1 :2003;  TS EN 61000-6-2 :2003;  TS EN 61000-6-3 :2003;  TS 1058 EN 60947-2 :1997;  TS 10316 EN 60204-1 :2005;  TS 3033 EN 60529 :1997;  TS EN ISO 3744 :1997;  TS 6956 EN ISO 4287 :2004;  TS EN ISO 4871 :2002;  TS EN ISO 11201 :2001;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 37
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-