|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3071 EN ISO 2450
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.05.2001
|
İptal Tarihi :
|
19.01.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Krema- Yağ muhtevasının tayini- Gravimetrik metot (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Cream- Determination of fat content- Gravimetric method (referance method) |
Kapsam :
|
Bu standard, lipolizden dolayı yağın ayrılmasının veya bozulmasının tahmin edilmediği durumlarda hem işlenmiş ve ekşi kremadaki yağ muhtevasının tayini için bir referans metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of row processed and sour cream in which no appreciable seperation or breakdown of fat due to lipolysis has occurred. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3071 :1978; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 2450 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 2450:1999 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 2450:1999 EQV--; EN ISO 2450:1999--; BS EN ISO 2450 EQV--; NF V04-261 NF EN ISO 2450 EQV--; DIN EN ISO 2450 EQV--; EN ISO 2450:1999-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 2450:1999 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3071 EN ISO 2450 :2001 (ISO 3889 (TS 5227));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
18 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|