Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3071 EN ISO 2450      
Kabul Tarihi : 8.05.2001
İptal Tarihi : 19.01.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Krema- Yağ muhtevasının tayini- Gravimetrik metot (referans metot)
Başlık (İng) : Cream- Determination of fat content- Gravimetric method (referance method)
Kapsam : Bu standard, lipolizden dolayı yağın ayrılmasının veya bozulmasının tahmin edilmediği durumlarda hem işlenmiş ve ekşi kremadaki yağ muhtevasının tayini için bir referans metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This International Standard specifies the reference method for the determination of the fat content of row processed and sour cream in which no appreciable seperation or breakdown of fat due to lipolysis has occurred.
Yerini Aldığı : TS 3071 :1978;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 2450 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 2450:1999
Uluslararası Karşılıklar : ISO 2450:1999 EQV--; EN ISO 2450:1999--; BS EN ISO 2450 EQV--; NF V04-261 NF EN ISO 2450 EQV--; DIN EN ISO 2450 EQV--; EN ISO 2450:1999--
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 2450:1999
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 3071 EN ISO 2450 :2001 (ISO 3889 (TS 5227));;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 18
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-