|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 9133
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.03.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Karnabahar- Dondurulmuş |
Başlık (İng) :
|
Cauliflower - Frozen |
Kapsam :
|
Bu standard, dondurulmuş Karnabaharı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to frozen cauliflower. |
Yerini Aldığı :
|
TS 9133 :1991; TS 9133/T1 :2001; |
Tadil Eden :
|
TS 9133/T1 :2023; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1. Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157
2. CEMEROĞLU B. ve ACAR J. (1986), Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Gıda Teknolojisi
Derneği - Yayın No:6.
3. Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliği, 18.10.2014-29149 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 763 :2015; TS 5391 :1987; TS 7999 :1990; TS EN ISO 16654 :2003; TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 11290-1 :1997; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|