Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 12917      
Kabul Tarihi : 29.01.2003
İptal Tarihi : 24.12.2014
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Böğürtlen suyu
Başlık (İng) : Blackberry Jüice
Kapsam : Bu standard Böğürtlen suyunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers blackberry jüice
Yerini Aldığı : TS 3932 :1983;  
Yerine Geçen : TS 12917 :2014;  
Yararlanılan Kaynak : 1)ANANYMOUS, 1989 Methods of Biochemical Analysis and Food Analysis (Citric acid:139076) Boehringer Mannheim GmbH. Sandhofer Strasse 1116.6800 Mannheim 31 Germany 2)ARTIK. N. Ve VELİOĞLU. S. 1992 Meyve Suyunun Kimyasal Bişeimi, İşleme ve Depolama Sırasında Değişmesi. Meyve Suyu Endüstrisinde Kalite Kontrol. Gıda Araştırma Fonu Yayın No.1 Ankara 3)CEMEROĞLU. B.1982 Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, Teknik Basım Sanayi Matbaası, Ankara, 4)CEMEROĞLU, B. 1992 Meyve ve Sebze İşleme Endüstrisinde Temel A
ICS Kodu : 67.160.20 Alkolsüz İçecekler
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1128 ISO 763 :2000;  TS EN 1133 :1996;  TS EN 1141 :1996;  TS 1594 ISO 2448 :2001;  TS 2104 :1975;  TS 2664 :1990;  TS 3036 :2002;  TS 3631 :1997;  TS 4080 :1992;  TS 4890 :1986;  TS 6065 ISO 2447 :2001;  TS 6178 ISO 7466 :2002;  TS 6182 :1988;  TS 6473 :1989;  TS 6474 :1989;  TS 6580 :1989;  TS 7573 :1989;  TS 7703 ISO 4833 :1996;  TS 7725 ISO 4831 :1996;  TS ISO 7952 :1997;  TS ISO 9526 :2002;  TS 11214 :1994;  TS EN 12147 :1998;  TS EN 12631 :2003;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-