Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6887-4      
Kabul Tarihi : 28.01.2004
İptal Tarihi : 18.12.2017
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 4: Süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri ile balık ve balık ürünleri dışındaki diğer ürünlerin hazırlanması için özel kurallar
Başlık (İng) : Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products and fish and fishery products
Kapsam :
Kapsam (İng) :
Yerine Geçen : TS EN ISO 6887-4 :2017;  
Tadil Eden : TS EN ISO 6887-4/AC :2006;  TS EN ISO 6887-4/A1 :2012;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6887-4:2003
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 22
Fiyatı : 60,00 EURO  (2.189,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-