|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6887-4
|
|
Kabul Tarihi :
|
28.01.2004
|
İptal Tarihi :
|
18.12.2017 |
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi - Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 4: Süt ve süt ürünleri, et ve et ürünleri ile balık ve balık ürünleri dışındaki diğer ürünlerin hazırlanması için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of products other than milk and milk products, meat and meat products and fish and fishery products |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 6887-4 :2017; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 6887-4/AC :2006; TS EN ISO 6887-4/A1 :2012; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6887-4:2003 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
22 |
Fiyatı :
|
60,00 EURO (2.277,44 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|