Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 2450      
Kabul Tarihi : 19.01.2010
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Krema- Yağ muhtevasının tayini- Gravimetrik metot (referans metot)
Başlık (İng) : Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method)
Kapsam :
Kapsam (İng) : ISO 2450|IDF 16:2008 specifies the reference method for the determination of the fat content of raw, processed and sour cream in which no appreciable separation or breakdown of fat, due to lipolysis, has occurred. The method is not applicable to sour creams with starch or other thickening agents.
Yerini Aldığı : TS 3071 EN ISO 2450 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 2450:2008
Uluslararası Karşılıklar : ISO 2450-EQV; EN ISO 2450-EQV
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 27
Fiyatı : 68,00 EURO  (2.357,54 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-