Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6571      
Kabul Tarihi : 19.01.2010
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat, çeşni maddeleri ve tıbbi bitkiler - Uçucu yağ muhtevasının tayini (hidrodistilasyon yöntemi)
Başlık (İng) : Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method)
Kapsam :
Kapsam (İng) : ISO 6571:2008 specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices, condiments and herbs.
Yerini Aldığı : TS 8882 :1991;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6571:2009
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6571-EQV; EN ISO 6571-EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 19
Fiyatı : 56,00 EURO  (1.941,50 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-