|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 8882
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.03.1991
|
İptal Tarihi :
|
19.01.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Baharat, çeşni veren ve tıbbi bitkiler - Uçucu yağ tayini |
Başlık (İng) :
|
Spices, Condiments and Herbs - Determination of Volatile Oil Content |
Kapsam :
|
Bu standard, baharatta, çeşni veren ve tıbbi bitkilerde uçucu yağ miktarı tayin metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices, condiments and herbs. |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 6571 :2010; TS EN ISO 6571 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 6571:1984 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6571 (1984)--; ISO 6571:1984 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 6571:1984 EQV |
ICS Kodu :
|
11.120.10 İlaçlar; 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; TS 2134 :1987; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|