Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 8882      
Kabul Tarihi : 5.03.1991
İptal Tarihi : 19.01.2010
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Baharat, çeşni veren ve tıbbi bitkiler - Uçucu yağ tayini
Başlık (İng) : Spices, Condiments and Herbs - Determination of Volatile Oil Content
Kapsam : Bu standard, baharatta, çeşni veren ve tıbbi bitkilerde uçucu yağ miktarı tayin metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of the volatile oil content of spices, condiments and herbs.
Yerine Geçen : TS EN ISO 6571 :2010;  TS EN ISO 6571 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 6571:1984
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6571 (1984)--; ISO 6571:1984 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 6571:1984 EQV
ICS Kodu : 11.120.10 İlaçlar; 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS 2134 :1987;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-