Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110)      
Kabul Tarihi : 1.03.1990
İptal Tarihi : 10.04.2013
Konfirme Tarihi : 16.08.2009
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Baharat-Deneyler için öğütülmüş numune hazırlanması
Başlık (İng) : Spices and Condiments-Preparation of a Ground Sample for Analysis
Kapsam : Bu standard, baharattan TS 2109' a göre alınan laboratuvar numunesinden deneyler için öğütülmüş numune hazırlanmasını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to the preparation of a ground sample for analysis taken from spices and condiments according to the speccifications of TS 2109.
Yerine Geçen : TS EN ISO 2825 :2013 (Teknik inceleme uzmanı Cemal Beyin onayı doğrultusunda);;  
Tadil Eden : TS EN ISO 2825 :2013;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 2825:1981
Uluslararası Karşılıklar : ISO 2825 (1981)--; ISO 2825:1981 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 2825:1981 EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 3
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-