|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110)
|
|
Kabul Tarihi :
|
1.03.1990
|
İptal Tarihi :
|
10.04.2013 |
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Baharat-Deneyler için öğütülmüş numune hazırlanması |
Başlık (İng) :
|
Spices and Condiments-Preparation of a Ground Sample for Analysis |
Kapsam :
|
Bu standard, baharattan TS 2109' a göre alınan laboratuvar numunesinden deneyler için öğütülmüş numune hazırlanmasını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to the preparation of a ground sample for analysis taken from spices and condiments according to the speccifications of TS 2109. |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 2825 :2013 (Teknik inceleme uzmanı Cemal Beyin onayı doğrultusunda);; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 2825 :2013; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 2825:1981 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 2825 (1981)--; ISO 2825:1981 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 2825:1981 EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
3 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|