Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2624 ISO 973      
Kabul Tarihi : 6.04.2004
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Yenibahar (pimenta dioica l.) - Dane veya öğütülmüş - Özellikler
Başlık (İng) : Pimento (allspice)(Pimenta dioica L.) -Whole or ground-Specification
Kapsam : Bu standard, baharat olarak kullanılan dane ve öğütülmüş yenibaharı kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to whole and ground pimento(allspice).
Yerini Aldığı : TS 2624 :1990 (-);;  
Tadil Eden : TS 2624 ISO 973/T1 :2005;  TS 2624 ISO 973/T2 :2014;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 973:1999
Uluslararası Karşılıklar : ISO 973-EQV; NF V32-100-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 973
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 2130 :1987 ((ISO 927));;  TS 2131 ISO 928 :2001 ((ISO 928));;  TS 2133 ISO 930 :2001 ((ISO 930));;  TS 2134 :1987 ((ISO 939));;  TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990 ((ISO 948));;  TS 2137 ISO 1108 :2000 ((ISO 1108));;  TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990 ((ISO 2825));;  TS 6932 :1989 ((ISO 5498));;  TS 8882 :1991 ((ISO 6571));;  TS 8471 :1990 ((ISO 1208));;  TS 2970 :1992;  TS 3136 ISO 2917 :2002;  TS 3137 :1978;  TS 3606 :1997;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 3894 :2002;  TS 4663 :1985;  TS 6158 :1988;  TS 6236 ISO 3496 :1997;  TS 6812 :1989;  TS 11359 :1994;  TS 12191 :1997;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-