|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2624 ISO 973
|
|
Kabul Tarihi :
|
6.04.2004
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Yenibahar (pimenta dioica l.) - Dane veya öğütülmüş - Özellikler |
Başlık (İng) :
|
Pimento (allspice)(Pimenta dioica L.) -Whole or ground-Specification |
Kapsam :
|
Bu standard, baharat olarak kullanılan dane ve öğütülmüş yenibaharı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to whole and ground pimento(allspice). |
Yerini Aldığı :
|
TS 2624 :1990 (-);; |
Tadil Eden :
|
TS 2624 ISO 973/T1 :2005; TS 2624 ISO 973/T2 :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 973:1999 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 973-EQV; NF V32-100-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 973 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2130 :1987 ((ISO 927));; TS 2131 ISO 928 :2001 ((ISO 928));; TS 2133 ISO 930 :2001 ((ISO 930));; TS 2134 :1987 ((ISO 939));; TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990 ((ISO 948));; TS 2137 ISO 1108 :2000 ((ISO 1108));; TS EN ISO 2825 (Eski no:TS 2110) :1990 ((ISO 2825));; TS 6932 :1989 ((ISO 5498));; TS 8882 :1991 ((ISO 6571));; TS 8471 :1990 ((ISO 1208));; TS 2970 :1992; TS 3136 ISO 2917 :2002; TS 3137 :1978; TS 3606 :1997; TS EN ISO 3696 :1996; TS 3894 :2002; TS 4663 :1985; TS 6158 :1988; TS 6236 ISO 3496 :1997; TS 6812 :1989; TS 11359 :1994; TS 12191 :1997; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|