|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1620
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.02.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Makarna |
Başlık (İng) :
|
Macaroni |
Kapsam :
|
Bu standard makarnayı kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers macaroni. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1620 :2002; TS 1620/T1 :2005; TS 1620/T2 :2005; TS 1620/T3 :2014; |
Tadil Eden :
|
TS 1620/T1 :2017; TS 1620/T2 :2021; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği 29.12.2011-28157
- Türk Gıda Kodeksi Makarna Tebliği 05.03.2002-24686
- Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157 |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 3696 :1996; TS 545 :1967; TS 2104 :1975; TS EN ISO 712 :2012; TS EN 14122 :2014; TS EN 14152 :2014; TS EN 15891 :2011; TS 6156 :1988; TS 5804 :1988; TS ISO 21527-2 :2014; TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 24333 :2012; TS EN 12955 :2003; TS EN ISO 6869 :2001; TS 11732 :1995; TS EN 12821 :2010; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
13 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|