|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1606 EN ISO 661
|
|
Kabul Tarihi :
|
3.04.1998
|
İptal Tarihi :
|
9.03.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel yağlar-Analiz numunesinin hazırlanması |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils-Preparation of test sample |
Kapsam :
|
Bu standard, hayvansal ve bitkisel yağların laboratuvar numunesi hazırlanması işlemini kapsar. Tereyağ margarin mayonez vb emilsiyon halindeki yağlardan analiz numunesi hazırlanması işlemini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This international standard specifies procedures for the proparation of a test sample from a laboratory sample of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis method is not applicaple to emlusilied fat s such as butter, margarine magnnaise etc. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1606 :1974; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 661 :2006; TS EN ISO 661 :2006; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 661:1995 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 661: 1989--; BS EN ISO 661: 1995 EQV--; NF EN ISO 661: 1995 EQV--; DIN EN ISO 661: 1995 EQV--; EN ISO 661: 1995-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 661: 1995 |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|