Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1606 EN ISO 661      
Kabul Tarihi : 3.04.1998
İptal Tarihi : 9.03.2006
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel yağlar-Analiz numunesinin hazırlanması
Başlık (İng) : Animal and vegetable fats and oils-Preparation of test sample
Kapsam : Bu standard, hayvansal ve bitkisel yağların laboratuvar numunesi hazırlanması işlemini kapsar. Tereyağ margarin mayonez vb emilsiyon halindeki yağlardan analiz numunesi hazırlanması işlemini kapsar.
Kapsam (İng) : This international standard specifies procedures for the proparation of a test sample from a laboratory sample of animal or vegetable fats and oils for the purpose of analysis method is not applicaple to emlusilied fat s such as butter, margarine magnnaise etc.
Yerini Aldığı : TS 1606 :1974;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 661 :2006;  TS EN ISO 661 :2006;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 661:1995
Uluslararası Karşılıklar : ISO 661: 1989--; BS EN ISO 661: 1995 EQV--; NF EN ISO 661: 1995 EQV--; DIN EN ISO 661: 1995 EQV--; EN ISO 661: 1995--
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 661: 1995
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-