Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 7851 ISO 8262-3      
Kabul Tarihi : 20.04.2001
İptal Tarihi : 23.10.2015
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Süt ürünleri ve süt esaslı gıdalar-Weilbull-Berntrop gravimetrik metot (referans metot) ile yağ muhtevası tayini-Bölüm 3: Özel durumlar
Başlık (İng) : Milk products and milk-based foods-Determination of fat content by the weibull-berntrop gravimetric method (reference method)-Part 3: special cases
Kapsam : Bu standard, süt esaslı sıvı konsantre veya kurutulmuş süt ürünlerinde yağ muhtevası tayini için bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard, specifies the method for the determination of the fat content of milk based and of liquide concentrate or dried milk products to which.
Yerini Aldığı : TS 7851 :1990;  
Yerine Geçen : TS ISO 8262-3 :2015;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 8262-3:1987
Uluslararası Karşılıklar : ISO 8262-3:1987--; BS 7142-4 EQV--; NF V04-053 EQV--; DIN 10342 NEQ--; ISO 8262-3:1987--
Tercüme Edildiği STD : ISO 8262-3:1987
ICS Kodu : 67.100.01 Süt ve Süt Ürünleri (Genel); 67.100.99 Diğer Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 7851 ISO 8262-3 :2001 (ISO 707 (TS 2530 EN ISO 707));;  
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-