|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7851 ISO 8262-3
|
|
Kabul Tarihi :
|
20.04.2001
|
İptal Tarihi :
|
23.10.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Süt ürünleri ve süt esaslı gıdalar-Weilbull-Berntrop gravimetrik metot (referans metot) ile yağ muhtevası tayini-Bölüm 3: Özel durumlar |
Başlık (İng) :
|
Milk products and milk-based foods-Determination of fat content by the weibull-berntrop gravimetric method (reference method)-Part 3: special cases |
Kapsam :
|
Bu standard, süt esaslı sıvı konsantre veya kurutulmuş süt ürünlerinde yağ muhtevası tayini için bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, specifies the method for the determination of the fat content of milk based and of liquide concentrate or dried milk products to which. |
Yerini Aldığı :
|
TS 7851 :1990; |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 8262-3 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 8262-3:1987 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 8262-3:1987--; BS 7142-4 EQV--; NF V04-053 EQV--; DIN 10342 NEQ--; ISO 8262-3:1987-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 8262-3:1987 |
ICS Kodu :
|
67.100.01 Süt ve Süt Ürünleri (Genel); 67.100.99 Diğer Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 7851 ISO 8262-3 :2001 (ISO 707 (TS 2530 EN ISO 707));; |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|