Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 1186-10      
Tercüme Tarihi : 4.04.2016
Kabul Tarihi : 9.03.2006
İptal Tarihi : 30.09.2022
Hazırlık Grubu : TK28: Ambalaj Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıda maddeleri ile temas eden madde ve malzemeler - Plastikler - Bölüm 10: Zeytinyağına toplam migrasyon için deney yöntemleri (zeytinyağı özütlemesinin tam gerçekleştirilemediği durumlarda kullanılan modifiye yöntem)
Başlık (İng) : Materials and articles in contact with foodstuffs - Plastics - Part 10: Test methods for overall migration into olive oil (modified method for use in case where incomplete extraction of olive oil occurs)
Kapsam : Bu standard, 5 ?C’un üzerindeki ve 175 ?C dâhil 175 ?C’a kadar herhangi bir sıcaklıkta, seçilen sürelerde, deney numunelerinin yağlı gıda benzerine tam daldırılmasıyla, plastik madde ve malzemelerden yağlı gıda benzerlerine toplam migrasyonun tayini için deney yöntemlerini kapsar.
Kapsam (İng) : This European Standard specifies test methods for the determination of the overall migration into fatty food simulants from plastics materials and articles, by total immersion of test specimens in a fatty food simulant at any temperatures above 5 °C up to and including 175 °C for selected times.
Yerini Aldığı : TS ENV 1186-10 :1995;  
Yerine Geçen : TS EN 1186-2 :2022;  
Yararlanılan Kaynak : EN 1186-10:2002
Uluslararası Karşılıklar : EN 1186-10-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN 1186-10
ICS Kodu : 67.250 Gıdalarla Temas Eden Malzeme ve Eşyalar
Atıf Yapılan STD : TS EN 1186-1 :2006;  TS EN 1186-2 :2006;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-