|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7570 EN ISO 3596
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.03.2002
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Sabunlaşmayan madde tayini - Dietil eter ile özütleme yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using diethly ether extraction |
Kapsam :
|
Bu standard, hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlardaki sabunlaşmayan madde içeriğinin tayini için dietil eter ile özütlemenin kullanıldığı bir yöntemi kapsar. Bu yöntem, mumlara (vakslara) uygulanmaz, ayrıca deniz |
Kapsam (İng) :
|
This international standard specifies a method using diethly ether extractionfor the determination of the unsaponifiable matter content of animal and vegetable fats and oils. This method is not applicable to wakes and |
Yerini Aldığı :
|
TS 7570 :1989; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3596:2000 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3596-EQV; EN 3596-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3596; EN 3596 |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1606 EN ISO 661 :1998; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
9 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|