Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 7570 EN ISO 3596      
Kabul Tarihi : 22.03.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Sabunlaşmayan madde tayini - Dietil eter ile özütleme yöntemi
Başlık (İng) : Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using diethly ether extraction
Kapsam : Bu standard, hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlardaki sabunlaşmayan madde içeriğinin tayini için dietil eter ile özütlemenin kullanıldığı bir yöntemi kapsar. Bu yöntem, mumlara (vakslara) uygulanmaz, ayrıca deniz
Kapsam (İng) : This international standard specifies a method using diethly ether extractionfor the determination of the unsaponifiable matter content of animal and vegetable fats and oils. This method is not applicable to wakes and
Yerini Aldığı : TS 7570 :1989;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 3596:2000
Uluslararası Karşılıklar : ISO 3596-EQV; EN 3596-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 3596; EN 3596
ICS Kodu : 67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar
Atıf Yapılan STD : TS 1606 EN ISO 661 :1998;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 9
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-