|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1333 ISO 1738
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.01.2001
|
İptal Tarihi :
|
23.10.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tereyağı- Tuz muhtevası tayini |
Başlık (İng) :
|
Butter- Determination of salt content |
Kapsam :
|
Bu standard, tereyağının tuz muhtevasının tayini için bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, covers a method whis is determination of salt content in butter. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1333 :1973; |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 1738 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1738:1997 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1738:1997 EQV--; BS 5086-5 EQV--; NF V04-314 EQV--; DIN 10323 NEQ--; ISO 1738:1997 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1738:1997 EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.20 Tereyağı |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1333 ISO 1738 :2001 (ISO 385-1 (TS1488), ISO 648 (TS 1489 ISO 648), ISO 4788 (TS 3781 ISO 4788));; |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|