Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1333 ISO 1738      
Kabul Tarihi : 30.01.2001
İptal Tarihi : 23.10.2015
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Tereyağı- Tuz muhtevası tayini
Başlık (İng) : Butter- Determination of salt content
Kapsam : Bu standard, tereyağının tuz muhtevasının tayini için bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard, covers a method whis is determination of salt content in butter.
Yerini Aldığı : TS 1333 :1973;  
Yerine Geçen : TS ISO 1738 :2015;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 1738:1997
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1738:1997 EQV--; BS 5086-5 EQV--; NF V04-314 EQV--; DIN 10323 NEQ--; ISO 1738:1997 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 1738:1997 EQV
ICS Kodu : 67.100.20 Tereyağı
Atıf Yapılan STD : TS 1333 ISO 1738 :2001 (ISO 385-1 (TS1488), ISO 648 (TS 1489 ISO 648), ISO 4788 (TS 3781 ISO 4788));;  
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-