|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI Standard Enstitümüzce iptal edilmiştir, ancak ilgili Bakanlıkça zorunlu uygulamada tutulmaktadır. Detaylı bilgi için tıklayınız
|
TS No :
|
TS 3522
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.04.1992
|
İptal Tarihi :
|
2.04.2015 |
Konfirme Tarihi : |
26.05.2008 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Ekmek mayası |
Başlık (İng) :
|
Bakers Yeast |
Kapsam :
|
Bu standard, Madde 0.2.1 de tanımlanan ve endüstride hazırlanan ekmek mayalarını kapsar. Bira mayalarını ve yabani mayaları kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to bakers yeast and produced at industry which is defined in 0.2.1. It does not apply to beer yeast and wild yeast. |
Yerine Geçen :
|
TS 3522 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
REED, G ve PEPPLER, J.H. 1973 Yeast Technology the Avı Pulishing Co. Inc Westport Connecticut New York. REED, G ve NAGODAWİTHANA T.W. 1978 An Avı Book Published By Van Nostrand Reinhold New York. PYLER, E.J. 1973 Baking Science and Technology Vol I. Published By Sosland Publishing Co. 9000 W. 67 th. Street Merriam, Kansas 66202, SANDERSON ..... |
ICS Kodu :
|
67.220.20 Gıda Katkıları |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 382 :1991; TS 545 :1967; TS 2104 :1975; TS 7569 :1989; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte-Tebliğ (Regulatory) |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
Resmi Gazete Bilgileri
RG 21413 | | 22.05.1993 | 22.11.1992 | Tarım ve Orman Bakanlığı | 6 AY (REVİZYON) |
RG 18147 | | 11.09.1983 | 26.08.1983 | Tarım ve Orman Bakanlığı | 15 GÜN (TADİL) |
RG 17673 | | 23.04.1983 | 23.04.1982 | Tarım ve Orman Bakanlığı | 1 YI (YENİ) |
|
|