|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3495
|
|
Kabul Tarihi :
|
15.10.1980
|
Konfirme Tarihi : |
17.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat-Öğütülmüş baharatın incelik derecesinin tayini-El ile eleme yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Spices and Condiments-Determination of Degree of Fineness of Grinding Hand Sieving Method (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, öğütülmüş baharatın incelik derecesinin el ile elenmek suretiyle tayini metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to a method used for determination of fineness degrees of spices and condiments obtained by grinding hand sieving (reference method). |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3588:1977 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3588 (1977)--; ISO 3588:1977 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3588:1977 EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3479 :1980; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
4 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|