Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3495      
Kabul Tarihi : 15.10.1980
Konfirme Tarihi : 17.06.2022
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat-Öğütülmüş baharatın incelik derecesinin tayini-El ile eleme yöntemi
Başlık (İng) : Spices and Condiments-Determination of Degree of Fineness of Grinding Hand Sieving Method (Reference Method)
Kapsam : Bu standard, öğütülmüş baharatın incelik derecesinin el ile elenmek suretiyle tayini metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to a method used for determination of fineness degrees of spices and condiments obtained by grinding hand sieving (reference method).
Yararlanılan Kaynak : ISO 3588:1977
Uluslararası Karşılıklar : ISO 3588 (1977)--; ISO 3588:1977 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 3588:1977 EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 3479 :1980;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 4
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-