|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 1003
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.07.2010
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat - Zencefil (zingiber officinale roscoe) - Özellikler |
Başlık (İng) :
|
Spices - Ginger (Zingiber officinale Roscoe) - Specification |
Kapsam :
|
Bu standard, zencefilin (Zingiber officinale Roscoe) özelliklerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies requirements for ginger (Zingiber officinale Roscoe). |
Yerini Aldığı :
|
TS 2623 :1990; TS 2623/T1 :1991; |
Tadil Eden :
|
TS ISO 1003/D1 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 1003:2008 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1003-EQV; BS ISO 1003-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 1003 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1225 ISO 565 :2001; TS 2131 ISO 928 :2001; TS 2133 ISO 930 :2001; TS EN ISO 6571 :2010; TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; TS EN ISO 927 :2010; TS 2134 :1987; TS 8471 :1990; TS 8471 :1990; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|