|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 324
|
|
Kabul Tarihi :
|
21.12.2015
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK25: Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Yağlı tohum küspelerinin kimyasal analiz yöntemleri |
Başlık (İng) :
|
Methods of chemical analysis of oil seed meals |
Kapsam :
|
Bu standard, yağlı tohum küspelerinin analiz metodlarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to analytical methods of oil seed meals (cakes) |
Yerini Aldığı :
|
TS 324 :1981; |
Yararlanılan Kaynak :
|
[1] ISO 542, Oilseeds – Sampling.
[2] Determination of the content of wild mustard (Sinapis arvensis) seeds in rape seeds. Official Journal of the European Communities, No. L 300 – 20.11.1975.
[3] ANDREW M., HAMILTON R.J. and ROSSEL J.B. The chemical differentiation between Sinapis arvensis and Brassica napus seeds by surface wax analysis. Fat Science Technology, 89, 1987, pp. 7 - 15.
[4] ISO 5725-1:1994, Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results – Part 1 : General principles and definitions.
[5] ISO 5725-2:1994, Accuracy (trueness and precision) of measurement methods and results – Part 2 : Basic method for the determination of repeatability of a standard measurement method. |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
65.120 Hayvan Yemleri ; 67.200.20 Yağlı Tohumlar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 315 :2003; TS 545 :1967; TS 546 :1967; TS EN ISO 734-1 :2007; TS EN ISO 734-2 :2010; TS ISO 771 :2008; TS 2104 :1975; TS 2947 EN ISO 658 :2005; TS 4707 ISO 5506 :2002; TS ISO 5502 :2012; TS EN ISO 5983-1 :2006; TS EN ISO 5983-2 :2010; TS ISO 5984 :2009; TS 7013 :1989; TS 8157 :1990; TS 8159 :1990; TS ISO 13302 :2015; TS ISO 14718 :2002; TS EN ISO/IEC 17025 :2012; TS EN 45501 :2015; TS EN 61326-1 :2013; TS 6981 :1989; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|