Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 6888-1/A1      
Kabul Tarihi : 8.11.2023
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda zincirinin mikrobiyolojisi - Koagülaz pozitif stafilokokların (Staphylococcus aureus ve diğer türler) sayımı için yatay yöntem - Bölüm 1: Baird-Parker agar besiyeri kullanan yöntem - Tadil 1
Başlık (İng) : Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium - Amendment 1
Kapsam :
Kapsam (İng) :
Tadil Edilen : TS EN ISO 6888-1 :2021;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 6888-1:2021/A1:2023
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 6888-1:2021/A1-EQV; ISO 6888-1:2021/Amd 1-EQV
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 14
Fiyatı : 10,00 EURO  (346,70 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-