|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6888-1/A1
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.11.2023
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda zincirinin mikrobiyolojisi - Koagülaz pozitif stafilokokların (Staphylococcus aureus ve diğer türler) sayımı için yatay yöntem - Bölüm 1: Baird-Parker agar besiyeri kullanan yöntem - Tadil 1 |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) - Part 1: Method using Baird-Parker agar medium - Amendment 1 |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
|
Tadil Edilen :
|
TS EN ISO 6888-1 :2021; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6888-1:2021/A1:2023 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 6888-1:2021/A1-EQV; ISO 6888-1:2021/Amd 1-EQV |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
10,00 EURO (346,70 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|