Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 16654      
Kabul Tarihi : 24.03.2003
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi-Eschericha coli 0157'nin tespiti için yatay yöntem
Başlık (İng) : Microbiology of food and animal feeding stuffs-Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157
Kapsam : Bu standard, Escherichia coli serogrup 0157'nin tespit edilmesinde uygulanan bir yatay yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : The document specifies a microbiological method for the detertion of Escherichia coli 0157
Tadil Eden : TS EN ISO 16654/A1 :2017;  TS EN ISO 16654/A2 :2023;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 16654:2001
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 16654-EQV; ISO 16654--; NF V08-032,NF EN ISO 16654,-EQV; BS EN ISO 16654, -EQV; DIN EN ISO 16654,-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 16654
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Atıf Yapılan STD : TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001;  TS 7894 ISO 7218 :2001;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-