|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 16654
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.03.2003
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda ve hayvan yemlerinin mikrobiyolojisi-Eschericha coli 0157'nin tespiti için yatay yöntem |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of food and animal feeding stuffs-Horizontal method for the detection of Escherichia coli O157 |
Kapsam :
|
Bu standard, Escherichia coli serogrup 0157'nin tespit edilmesinde uygulanan bir yatay yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
The document specifies a microbiological method for the detertion of Escherichia coli 0157 |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 16654/A1 :2017; TS EN ISO 16654/A2 :2023; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 16654:2001 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 16654-EQV; ISO 16654--; NF V08-032,NF EN ISO 16654,-EQV; BS EN ISO 16654, -EQV; DIN EN ISO 16654,-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 16654 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001; TS 7894 ISO 7218 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|