|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2283
|
|
Kabul Tarihi :
|
31.01.2012
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
İrmik |
Başlık (İng) :
|
Semolina |
Kapsam :
|
Bu standard irmiği kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to semolina. |
Yerini Aldığı :
|
TS 2283 :1976; TS 2283/T1 :1982; TS 2283/T2 :1994; TS 2283/T3 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1) Ercan, R., Bulgur işleme tekniği ve kimyasal bileşimi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, basılmamış ders notları.
2) 05.03.2002 tarih ve 24686 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türk Gıda Kodeksi İrmik Tebliği ( Tebliğ No: 2002 / 21 )
3) 06.02.2009 tarih ve 27133 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği ( Tebliğ No: 2009 / 6 )
4) 08.01.2010 tarih ve 27456 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ( Tebliğ No: 2009 / 68 ) |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 2284 :2009; TS EN ISO 712 :2010; TS ISO 3310-1 :2009; TS EN ISO 2171 :2010; TS 1620 :2002; TS 2104 :1975; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 24333 :2010; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|