Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2283      
Kabul Tarihi : 31.01.2012
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : İrmik
Başlık (İng) : Semolina
Kapsam : Bu standard irmiği kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to semolina.
Yerini Aldığı : TS 2283 :1976;  TS 2283/T1 :1982;  TS 2283/T2 :1994;  TS 2283/T3 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : 1) Ercan, R., Bulgur işleme tekniği ve kimyasal bileşimi, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, basılmamış ders notları. 2) 05.03.2002 tarih ve 24686 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türk Gıda Kodeksi İrmik Tebliği ( Tebliğ No: 2002 / 21 ) 3) 06.02.2009 tarih ve 27133 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği ( Tebliğ No: 2009 / 6 ) 4) 08.01.2010 tarih ve 27456 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Tebliğinde Değişiklik Yapılması Hakkında Tebliğ( Tebliğ No: 2009 / 68 )
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 2284 :2009;  TS EN ISO 712 :2010;  TS ISO 3310-1 :2009;  TS EN ISO 2171 :2010;  TS 1620 :2002;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 24333 :2010;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-