Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2539      
Kabul Tarihi : 3.02.1977
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Tuzlanmış balık
Başlık (İng) : Dry Salted Fish
Kapsam : Bu standard, Madde 0.2.1 de tarif edilen tuzlanmış balıkları kapsar. Tuz ile olgunlaştırıldıktan sonra yağ içinde piyasaya arzedilen tuzlanmış balıklar ve lakerda bu standardın kapsamı dışındadır.
Kapsam (İng) : This standard applies to dry salted fish which is defined in clause 0.2.1. It does not cover fish products supplied to the market in oil after marination in salt and lakerda.
ICS Kodu : 67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2539 :1977 (TS 933*TS 1118);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-