|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3136
|
|
Kabul Tarihi :
|
20.04.1978
|
İptal Tarihi :
|
18.12.2002 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et mamullerinde ph tayini (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Meat and Meat Products-Measurement of pH (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et mamullerinin pH tayininde kullanılan bir referans metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
The method consists in measuring of the potential difference between a glass electrode and a reference electrode, which are placed in a sample. Two procedures are given: 1. for a sample which can be homogenized, 2. for a product which cannot homogenized. |
Yerine Geçen :
|
TS 3136 ISO 2917 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 2917:1974 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 2917(1974)--; ISO 2917:1974 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 2917:1974 EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|