Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3136      
Kabul Tarihi : 19.04.1978
İptal Tarihi : 18.12.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Et ve et mamullerinde ph tayini (referans metot)
Başlık (İng) : Meat and Meat Products-Measurement of pH (Reference Method)
Kapsam : Bu standard, et ve et mamullerinin pH tayininde kullanılan bir referans metodu kapsar.
Kapsam (İng) : The method consists in measuring of the potential difference between a glass electrode and a reference electrode, which are placed in a sample. Two procedures are given: 1. for a sample which can be homogenized, 2. for a product which cannot homogenized.
Yerine Geçen : TS 3136 ISO 2917 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 2917:1974
Uluslararası Karşılıklar : ISO 2917(1974)--; ISO 2917:1974 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 2917:1974 EQV
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-