Yararlanılan Kaynak :
|
-Otan, H., Apti, R., Tütün, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Yayın No: 83, Menemen, İzmir, 1989. - Er, C., Tütün, İlaç ve Baharat Bitkileri, A.Ü. Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü Ders Kitabı, Yayın No: 1359, Ankara, 1994. - Tütün ve İlaç Bitkileri, Uludağ Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Tarla Bitkileri Bölümü Ders Notları, Bursa, 2004. - II. Tütün Çalışma Grubu Toplantısı Rapor ve Sonuç Bildirgesi, Türkiye Ziraat Mühendisleri Odaları Birliği, Ankara, 2004. - Otan, H., Mavi Küfe Dayanıklı Ege Karabağlar ve Diğer Tütün Çeşit ve Hatlarının Verim ve Kalite Diallel Analizleri, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü, Yayın No: 162, Menemen, İzmir, 1984. - Tütün Üretimi, Üretici Tütünlerinin Pazarlanması, İç ve Dış Ticareti, Denetimi ve Tütün Eksperliği ile İlgili Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik, 04.12.2002 tarih ve 24956 sayılı Resmi Gazete. - Tütün Üretimi, Üretici Tütünlerinin Pazarlanması, İç ve Dış Ticareti, Denetimi ve Tütün Eksperliği ile İlgili Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik, 11.09.2004 tarih ve 25580 sayılı Resmi Gazete. - Tütün ve Tütün Tekeli Tüzüğü, 16.03.1975 tarih ve 15179 sayılı ve 23.07.1975 tarih ve 15304 sayılı Resmi Gazete. SARIOĞLU, M., Türk Tütünleri, Tekel Genel Müdürlüğü Yayınları, İstanbul, 1980. SARIOĞLU, M., Tütünlerin Kalite Nitelikleri, Tekel Genel Müdürlüğü Yayınları, İstanbul, 1976. Şuben, M., Tütün Fabrikasyonu, İstanbul Üniversitesi, Tütün Eksperleri Yüksek Okulu, İ.Ü. Yayın No:3557, T.E.Y.O. Yayın No: 1, İstanbul, 1989 Şuben, M., Özel Harmancılık, İstanbul Üniversitesi, Tütün Eksperleri Yüksek Okulu, İ. Ü. YayınNo:3558, T.E.Y.O. Yayın No: 2, İstanbul, 1989- Çanakçıoğlu, H., Türkiye Tütün Zararlıları, Tütün Eksperleri Yüksek Okulu Ders Notları, İstanbul, 1977 |