|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6887-4
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.12.2017
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Besin zincirinin mikrobiyolojisi- Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 4: Çeşitli ürünlerin hazırlanması için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products (ISO 6887-4:2017) |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This document specifies rules for the preparation of samples and dilutions for the microbiological examination of specific food products not covered in other parts of ISO 6887, which deal with more general categories. This document covers a wide range of miscellaneous products, but does not include new products brought on to the market after publication. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 6887-4 :2004; TS EN ISO 6887-4/A1 :2012; TS EN ISO 6887-4/AC :2006; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6887-4:2017 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
30 |
Fiyatı :
|
72,00 EURO (2.496,22 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|