|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 13360
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.03.2008
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Bal-Serbest asit muhtevasının tayini |
Başlık (İng) :
|
Determination of free acidity of honey |
Kapsam :
|
Bu standard baldaki serbest asit muhtevasının tayin edilmesini dair bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method of determining the free acidty content of honey |
Yararlanılan Kaynak :
|
DIN 10756:1995. SERRANO, S., VILLAREJO, M., ESPEJO, R., JODRAL, M., Chemical and physical parameters of Andalusian honey; classification of Citrus and Eucalyptus honeys by discriminant analysis. Food Chemistry 87, 619 – 625, 2004. |
Uluslararası Karşılıklar :
|
DIN 10756-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
DIN 10756 |
ICS Kodu :
|
67.180.10 Şeker ve Şeker Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 546 :1967; TS 2756-1 :1995; TS 3036 :2002; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|