|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3001
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.1995
|
İptal Tarihi :
|
18.04.2006 |
Konfirme Tarihi : |
25.03.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tulum peyniri |
Başlık (İng) :
|
Tulum Cheese |
Kapsam :
|
Bu standard, tulum peynirini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers tulum cheese. |
Yerine Geçen :
|
TS 3001 :2006 (-);; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Akyüz N., (1981) Erzincan (Şavak) Tulum Peynirinin Yapılışı ve Bileşimi, Ata. Ü. Zir Fak. Derg 12,1:85 11, Arda,M., Minbay, A., Aydın, N. (1982). Özel mikrobiyoloji. A.Ü. Veteriner Fakültesi Ders Kitabı. Ankara Üniversitesi. Birlik, N. (1961). Tulum Peynirciliğimiz. Ziraat Fakültesi, Yayın No 2270, Bostan, K. (1991)Tulum peynirlerin |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3001 :1995 (TS 545*TS 591*TS 1018*TS 1019*TS 2104*TS 2530*TS 2532*TS 3043*TS 3046*TS 6063*TS 6580*TS 6582*TS 7725*TS 8907*TS 11044*TS 11045*TS 11046);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|