Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 7305      
Kabul Tarihi : 12.04.2021
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Öğütülmüş tahıl ürünleri - Yağ asitliği tayini
Başlık (İng) : Milled cereal products - Determination of fat acidity
Kapsam :
Kapsam (İng) : This document specifies a method for the determination of the fat acidity of milled cereal products. It is applicable to flours and semolinas obtained from wheat and durum wheat, and to pasta. NOTE This document appears to be applicable also to grains, flours and semolinas obtained from maize, and rye flour and oat flakes, but a further interlaboratory test is necessary before confirming this extension of the field of application.
Yerini Aldığı : TS 6179 ISO 7305 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 7305:2019
Uluslararası Karşılıklar : ISO 7305-EQV
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 19
Fiyatı : 56,00 EURO  (1.941,50 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-