|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 7305
|
|
Kabul Tarihi :
|
12.04.2021
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Öğütülmüş tahıl ürünleri - Yağ asitliği tayini |
Başlık (İng) :
|
Milled cereal products - Determination of fat acidity |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This document specifies a method for the determination of the fat acidity of milled cereal products. It is applicable to flours and semolinas obtained from wheat and durum wheat, and to pasta.
NOTE This document appears to be applicable also to grains, flours and semolinas obtained from maize, and rye flour and oat flakes, but a further interlaboratory test is necessary before confirming this extension of the field of application. |
Yerini Aldığı :
|
TS 6179 ISO 7305 :2001; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 7305:2019 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 7305-EQV |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
19 |
Fiyatı :
|
56,00 EURO (1.941,50 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|