Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 5666      
Kabul Tarihi : 29.03.1988
İptal Tarihi : 14.07.2011
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Kazein ve kazeinatlar-Rutubet tayini (referans metot)
Başlık (İng) : Casein and Caseinates-Determination of Water Content (Reference Method)
Kapsam : Bu standard, kazein ve kazeinatlarda rutubet tayinine ait referans metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard is applicable to all types of caseins and caseinates. The principle consists in drying a test portion at 102 +/- 1 degree centigrade and weighing to determine the loss of mass which is expressed as a percentage by mass.
Yerine Geçen : TS ISO 5550 :2011;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 5550:1978
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5550-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 5550
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 2530 :1977;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 5
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-