|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5666
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.03.1988
|
İptal Tarihi :
|
14.07.2011 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Kazein ve kazeinatlar-Rutubet tayini (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Casein and Caseinates-Determination of Water Content (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, kazein ve kazeinatlarda rutubet tayinine ait referans metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard is applicable to all types of caseins and caseinates. The principle consists in drying a test portion at 102 +/- 1 degree centigrade and weighing to determine the loss of mass which is expressed as a percentage by mass. |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 5550 :2011; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5550:1978 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5550-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5550 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2530 :1977; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|