|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1129
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.04.1972
|
İptal Tarihi :
|
13.10.1998 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze mamulleri toplam katı madde tayini |
Başlık (İng) :
|
Fruit and Vegetable Products Determination of Total Solide |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve ve sebzelerden yapılan mamullerdeki toplam katı madde miktarı tayininde kullanılan iki metodu kapsar. Bunlar:-Kurutma metodu; -Suyu arıtma metodu; dur. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers two methods which are used for determination of total solid content in prodwced from fruit and vegetable. |
Yerine Geçen :
|
TS 1129 ISO 1026 :1998; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO/R 1026 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO/R 1026--; ISO/R 1026 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO/R 1026 EQV |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|