Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1129      
Kabul Tarihi : 5.04.1972
İptal Tarihi : 13.10.1998
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Meyve ve sebze mamulleri toplam katı madde tayini
Başlık (İng) : Fruit and Vegetable Products Determination of Total Solide
Kapsam : Bu standard, meyve ve sebzelerden yapılan mamullerdeki toplam katı madde miktarı tayininde kullanılan iki metodu kapsar. Bunlar:-Kurutma metodu; -Suyu arıtma metodu; dur.
Kapsam (İng) : This standard covers two methods which are used for determination of total solid content in prodwced from fruit and vegetable.
Yerine Geçen : TS 1129 ISO 1026 :1998;  
Yararlanılan Kaynak : ISO/R 1026
Uluslararası Karşılıklar : ISO/R 1026--; ISO/R 1026 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO/R 1026 EQV
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-