|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6402
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.01.1989
|
İptal Tarihi :
|
29.04.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tereyağı-Serumda ph tayini-Potansiyometrik metot |
Başlık (İng) :
|
Butter-Determination of pH of the Serum-Potentiometric Method |
Kapsam :
|
Bu standard, tereyağ serumunun pH'sının potansiyometrik tayini metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for measuring the potential difference between a glass electrode and a reference electrode in the serum separated from melted butter. Is applicable to all types of butter. The sampling shall be made according to ISO 707. The value measured is expressed as pH unit. |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 7238 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 7238:1983 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 7238 -EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 7238 |
ICS Kodu :
|
67.100.20 Tereyağı |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2530 EN ISO 707 :1999; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|