Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 6402      
Kabul Tarihi : 24.01.1989
İptal Tarihi : 29.04.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Tereyağı-Serumda ph tayini-Potansiyometrik metot
Başlık (İng) : Butter-Determination of pH of the Serum-Potentiometric Method
Kapsam : Bu standard, tereyağ serumunun pH'sının potansiyometrik tayini metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for measuring the potential difference between a glass electrode and a reference electrode in the serum separated from melted butter. Is applicable to all types of butter. The sampling shall be made according to ISO 707. The value measured is expressed as pH unit.
Yerine Geçen : TS ISO 7238 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 7238:1983
Uluslararası Karşılıklar : ISO 7238 -EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 7238
ICS Kodu : 67.100.20 Tereyağı
Atıf Yapılan STD : TS 2530 EN ISO 707 :1999;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 5
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-