|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5103 ISO 959-2
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.04.2003
|
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Biber (piper nigrum l.)-Dane veya öğütülmüş-Özellikler-Bölüm 2: Beyaz biber |
Başlık (İng) :
|
Pepper(piper nigrum L)whole or ground specification Part 2:White pepper |
Kapsam :
|
Bu standard, dane veya öğütülmüş beyaz biber'in özelliklerini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies the requirements for white pepper, whole or ground form |
Yerini Aldığı :
|
TS 5103 :1987; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 959-2:1998 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
NF V32-075-2--; NF ISO 959-2-EQV; BS 7087-1-EQV; ISO 959-2-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 959-2 |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 7417 :1989; TS 2130 :1987; TS 2131 ISO 928 :2001; TS 2133 ISO 930 :2001; TS 2134 :1987; TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990; TS 2137 ISO 1108 :2000; TS 8417 :1990; TS 6932 :1989; TS ISO 5564 :2002; TS 8882 :1991; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|