Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 5103 ISO 959-2      
Kabul Tarihi : 30.04.2003
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Biber (piper nigrum l.)-Dane veya öğütülmüş-Özellikler-Bölüm 2: Beyaz biber
Başlık (İng) : Pepper(piper nigrum L)whole or ground specification Part 2:White pepper
Kapsam : Bu standard, dane veya öğütülmüş beyaz biber'in özelliklerini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies the requirements for white pepper, whole or ground form
Yerini Aldığı : TS 5103 :1987;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 959-2:1998
Uluslararası Karşılıklar : NF V32-075-2--; NF ISO 959-2-EQV; BS 7087-1-EQV; ISO 959-2-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 959-2
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Atıf Yapılan STD : TS 7417 :1989;  TS 2130 :1987;  TS 2131 ISO 928 :2001;  TS 2133 ISO 930 :2001;  TS 2134 :1987;  TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) :1990;  TS 2137 ISO 1108 :2000;  TS 8417 :1990;  TS 6932 :1989;  TS ISO 5564 :2002;  TS 8882 :1991;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-