|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 3960
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.04.2017
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Peroksit değeri tayini - İyodometrik (görsel) son nokta tayini |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils - Determination of peroxide value - Iodometric (visual) endpoint determination (ISO 3960:2017) |
Kapsam :
|
Bu doküman hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlarda İyodometrik (görsel) son nokta tayini ile peroksit değerinin belirlenmesinde kullanılan yöntemi belirlemektedir. Peroksit değeri oksijenin hayvansal veya bitkisel yağlara kimyasal olarak bağlanan miktarının ölçümüdür. |
Kapsam (İng) :
|
This document specifies a method for the iodometric determination of the peroxide value of animal and vegetable fats and oils with a visual endpoint detection. The peroxide value is a measure of the amount of oxygen chemically bound to an oil or fat as peroxides, particularly hydroperoxides. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 3960 :2010; TS EN ISO 3960 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 3960:2017 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
TS EN ISO 3960-EQV |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en, fr, de |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
25 |
Fiyatı :
|
64,00 EURO (2.218,86 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|