|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2383
|
|
Kabul Tarihi :
|
4.02.2010
|
İptal Tarihi :
|
9.01.2017 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Bisküvi |
Başlık (İng) :
|
Biscuits |
Kapsam :
|
Bu standard bisküviyi kapsar. Besin değeri artırılmış bisküviyi kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to biscuits. This standard does not apply to enriched biscuits. |
Yerini Aldığı :
|
TS 2383/T1 :1993; TS 2383/T2 :1995; TS 2383/T4 :1996; TS 2383/T3 :1996; TS 2383 :1991; |
Yerine Geçen :
|
TS 2383 :2017; |
Tadil Eden :
|
TS 2383/T1 :2011; TS 2383/T2 :2014; TS 2383/T3 :2016; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1. ANONİM,1997. TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 16.11.1997, sayı: 23172.
2. ANONİM,2001. TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ. Mikrobiyolojik Kriterler Tebliği. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 02.09.2001, sayı: 24511, Tebliğ No: 2001-19.
3. ANONİM,2002. TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ. Gıda Maddelerinin Genel Etiketleme ve Beslenme Yönünden Etiketleme Kuralları Tebliği. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 25.08.2002, sayı: 24857, Tebliğ No: 2002-58.
4. ANONİM,2003. TÜRK GIDA KODEKSİ YÖNETMELİĞİ. Renklendiriciler ve Tatlandırıcılar Dışındaki Gıda Katkı Maddeleri Tebliği. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Resmi Gazete tarih: 22.12.2003, sayı: 25324, Tebliğ No: 2003-44 |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1135 ISO 712 :2001; TS 1466 :2008; TS 1511 ISO 2171 :2000; TS 2104 :1975; TS 6580 :1989; TS 5000 :2010; TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 7218 :2008; TS EN ISO 3960 :2010; TS 7725 ISO 4831 :1996; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|