|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 5534
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.11.2006
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Peynir ve işlenmiş peynir- Toplam kuru madde içeriği tayini (referans yöntem) |
Başlık (İng) :
|
Cheese and processed cheese-Determination of the total solids content(Reference method) |
Kapsam :
|
Bu standard, peynir ve işlenmiş peynirdeki toplam kuru madde içeriği tayini için geliştirilmiş referans bir yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies the reference method for the Determination of the total solids content of Cheese and processed cheese |
Yerini Aldığı :
|
TS 5311 ISO 5534 :2001; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 5534/T1 :2008; TS EN ISO 5534/AC :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 5534:2004 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
DIN EN ISO 5534-EQV; BS EN ISO 5534-EQV; NF V04-282,NF EN ISO 5534-EQV; ISO 5534 -EQV; EN ISO 5534-EQV; IDF 4-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 5534 |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
: (-);; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|