Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 5534      
Kabul Tarihi : 23.11.2006
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Peynir ve işlenmiş peynir- Toplam kuru madde içeriği tayini (referans yöntem)
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese-Determination of the total solids content(Reference method)
Kapsam : Bu standard, peynir ve işlenmiş peynirdeki toplam kuru madde içeriği tayini için geliştirilmiş referans bir yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies the reference method for the Determination of the total solids content of Cheese and processed cheese
Yerini Aldığı : TS 5311 ISO 5534 :2001;  
Tadil Eden : TS EN ISO 5534/T1 :2008;  TS EN ISO 5534/AC :2014;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 5534:2004
Uluslararası Karşılıklar : DIN EN ISO 5534-EQV; BS EN ISO 5534-EQV; NF V04-282,NF EN ISO 5534-EQV; ISO 5534 -EQV; EN ISO 5534-EQV; IDF 4-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 5534
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : : (-);;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-