Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 14082      
Kabul Tarihi : 17.04.2007
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Kuru yakma işleminden sonra kurşun, kadmiyum, çinko, bakır, demir ve kromun atomik absorpsiyon spektrometri (aas) ile tayini
Başlık (İng) : Foodstuffs – Determination of trace elements – Determination of lead, cadmium, zinc, copper, iron and chromium by atomic absorption spectrometry (AAS) after dry ashing
Kapsam : Bu standard, gıdalarda bulunan kurşun, kadmiyum, çinko, bakır, demir ve kromun 450 C’da kuru yakma işleminden sonra atomik absorpsiyon spektrometri (AAS) ile tayini için bir yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of lead, cadmium, zinc, copper, iron and chromium in foodstuffs by atomic absorption spectrometry (AAS) after dry ashing at 450C.
Yararlanılan Kaynak : EN 14082:2003
Uluslararası Karşılıklar : DIN EN 14082 (2003-06)-EQV; EN 14082-EQV; BS EN 14082 -EQV; NF V03-083 ,NF EN 14082-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN 14082
ICS Kodu : 67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri *Duyusal Analizler, bkz. 67.240
Atıf Yapılan STD : TS EN 13804 :2004;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-