|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4960 ISO 6320
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.02.1997
|
İptal Tarihi :
|
29.04.2004 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Hayvansal ve bitkisel katı sıvı yağlar-Kırılma indisi tayini |
Başlık (İng) :
|
Animal and vegetable fats and oils-Determination of refractive index |
Kapsam :
|
Bu standard hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlarda kırılma indisi tayini için verilen metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the refractive index of animal and vegetable fats and oils |
Yerini Aldığı :
|
TS 4960 :1986; |
Yerine Geçen :
|
TS 4960 EN ISO 6320 :2004; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 6320:1995 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6320 (1995)--; BS 684 Part 1 Section 1.2--; NF T60-212 (NF ISO 6320)--; ISO 6320:1995-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 6320:1995 |
ICS Kodu :
|
67.200.10 Hayvansal ve Bitkisel Yağlar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 4960 ISO 6320 :1997 (ISO 661 (1989) (TS 1606)*ISO 5555 (1991) (TS 7060)*EN ISO 5555);; |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|