Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 5311 ISO 5534      
Kabul Tarihi : 18.04.2001
İptal Tarihi : 23.11.2006
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Peynir ve eritme peynir- Toplam kuru madde muhtevası tayini (referans metot)
Başlık (İng) : Cheese and processed cheese- Determination of total soilds content (Reference method)
Kapsam : Bu standard, peynir ve eritme peynirindeki toplam kuru madde muhtevasının tayini için geliştirilmiş bir referans bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard including cheese and processed chees determination of total soilds content reference method.
Yerini Aldığı : TS 5311 :1987;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 5534 :2006;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 5534:1987
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5534:1987 EQV--; BS 770-10 EQV--; NF V04-282 EQV--; DIN 10314 NEQ--; ISO 5534:1987--
Tercüme Edildiği STD : ISO 5534:1987
ICS Kodu : 67.100.30 Peynir
Atıf Yapılan STD : TS 5311 ISO 5534 :2001 (EN ISO 707 (TS 2530- FAO/WHO Milk and Milk Products Standards);;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-