|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5311 ISO 5534
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.04.2001
|
İptal Tarihi :
|
23.11.2006 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Peynir ve eritme peynir- Toplam kuru madde muhtevası tayini (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Cheese and processed cheese- Determination of total soilds content (Reference method) |
Kapsam :
|
Bu standard, peynir ve eritme peynirindeki toplam kuru madde muhtevasının tayini için geliştirilmiş bir referans bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard including cheese and processed chees determination of total soilds content reference method. |
Yerini Aldığı :
|
TS 5311 :1987; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 5534 :2006; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5534:1987 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5534:1987 EQV--; BS 770-10 EQV--; NF V04-282 EQV--; DIN 10314 NEQ--; ISO 5534:1987-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5534:1987 |
ICS Kodu :
|
67.100.30 Peynir |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 5311 ISO 5534 :2001 (EN ISO 707 (TS 2530- FAO/WHO Milk and Milk Products Standards);; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|