Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 2173      
Kabul Tarihi : 30.09.2021
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyve ve sebze mamulleri - Çözünür katı madde miktarı tayini - Refraktometrik metot
Başlık (İng) : Fruit and vegetable products - Determination of soluble solids - Refractometric method
Kapsam :
Kapsam (İng) : ISO 2173:2003 specifies a refractometric method for the determination of the soluble solids in fruit and vegetable products. This method is particularly applicable to thick products, to products containing suspended matter, and to products rich in sugar. If the products contain other dissolved substances, the results will be only approximate; nevertheless, for convenience the result obtained by this method can be considered conventionally as the soluble solids content.
Yerini Aldığı : TS 4890 :1986;  TS 4890/T1 :2014;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 2173:2003
Uluslararası Karşılıklar : ISO 2173-EQV
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Cen/Cenelec : ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 17
Fiyatı : 52,00 EURO  (1.802,82 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-