|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 2173
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.09.2021
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve ve sebze mamulleri - Çözünür katı madde miktarı tayini - Refraktometrik metot |
Başlık (İng) :
|
Fruit and vegetable products - Determination of soluble solids - Refractometric method |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
ISO 2173:2003 specifies a refractometric method for the determination of the soluble solids in fruit and vegetable products.
This method is particularly applicable to thick products, to products containing suspended matter, and to products rich in sugar. If the products contain other dissolved substances, the results will be only approximate; nevertheless, for convenience the result obtained by this method can be considered conventionally as the soluble solids content. |
Yerini Aldığı :
|
TS 4890 :1986; TS 4890/T1 :2014; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 2173:2003 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 2173-EQV |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
52,00 EURO (1.802,82 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|