|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 8962
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.03.1991
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Kavurma yapım kuralları |
Başlık (İng) :
|
Rules For Producing of Deep Fried Meat |
Kapsam :
|
Bu standard, kavurmanın yapılması, ambalajlanması ve muhafazası kurallarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to the rules of processing packaging and storage of preserved deep fried ground meat (kavurma). |
Yararlanılan Kaynak :
|
TS 978 Kavurma, Et Teknolojisi Prof.Dr.Yalçın Yıldırım, Et ve Et Ürünleri Prof.Dr.Zeki Tolgay, Prof.Dr.İrfan Tezgan, Prof.Dr. Ahmet Yurtyeri, Doç Dr.Ahmet Yücel Et ve Balık Kurumu Et Mamulleri Dairesi İşleme ve İmalat Yönetmeliği, 1973 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 208 :1988; TS 666 :1986; TS 667 :1986; TS 668 :1986; TS 669 :1986; TS 670 :1986; TS 671 :1986; TS 933 :1986; TS 1118 :1987; TS 2535 :1977; TS 6163 :1988; TS 8553 :1990; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|