Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 8962      
Kabul Tarihi : 19.03.1991
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Kavurma yapım kuralları
Başlık (İng) : Rules For Producing of Deep Fried Meat
Kapsam : Bu standard, kavurmanın yapılması, ambalajlanması ve muhafazası kurallarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to the rules of processing packaging and storage of preserved deep fried ground meat (kavurma).
Yararlanılan Kaynak : TS 978 Kavurma, Et Teknolojisi Prof.Dr.Yalçın Yıldırım, Et ve Et Ürünleri Prof.Dr.Zeki Tolgay, Prof.Dr.İrfan Tezgan, Prof.Dr. Ahmet Yurtyeri, Doç Dr.Ahmet Yücel Et ve Balık Kurumu Et Mamulleri Dairesi İşleme ve İmalat Yönetmeliği, 1973
ICS Kodu : 67.120.10 Et ve Et Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 208 :1988;  TS 666 :1986;  TS 667 :1986;  TS 668 :1986;  TS 669 :1986;  TS 670 :1986;  TS 671 :1986;  TS 933 :1986;  TS 1118 :1987;  TS 2535 :1977;  TS 6163 :1988;  TS 8553 :1990;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-