Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109)      
Kabul Tarihi : 1.03.1990
Konfirme Tarihi : 16.08.2009
Hazırlık Grubu : Ziraat İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Baharat-Numune alma kuralları
Başlık (İng) : Spices and Condiments-Sampling
Kapsam : Bu standard, baharattan numune alma kurallarını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard applies to sampling rules of spices and condiments.
Tadil Eden : TS 2109:1990/T1(Numara tadili, TS EN ISO 948) :2012;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 948:1980
Uluslararası Karşılıklar : ISO 948 (1980)--; ISO 948:1980 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 948:1980 EQV
ICS Kodu : 67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 5
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-