|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109)
|
|
Kabul Tarihi :
|
1.03.1990
|
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Ziraat İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Baharat-Numune alma kuralları |
Başlık (İng) :
|
Spices and Condiments-Sampling |
Kapsam :
|
Bu standard, baharattan numune alma kurallarını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to sampling rules of spices and condiments. |
Tadil Eden :
|
TS 2109:1990/T1(Numara tadili, TS EN ISO 948) :2012; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 948:1980 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 948 (1980)--; ISO 948:1980 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 948:1980 EQV |
ICS Kodu :
|
67.220.10 Baharatlar ve Çeşni Maddeleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
130,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|