|
Standard Detayı
|
İptal Standard Belgelendirme Kriteri
|
TS No :
|
TSE K 144
|
|
Kabul Tarihi :
|
11.06.2012
|
İptal Tarihi :
|
15.01.2018 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tüketime hazır etsiz çiğ köfte |
Başlık (İng) :
|
Tartar A la Turca (Meatless) |
Kapsam :
|
Bu kriter tüketime hazır etsiz çiğ köfteyi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies to tartar A la Turca (Meatless) |
Yerine Geçen :
|
TS 13804 :2018; |
Tadil Eden :
|
TSE K 144/T1 :2014; TSE K 144/T2 :2017; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1. Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (Tebliğ No 2011/12)
2. Türk Gıda Kodeksi Renklendiriciler ve Tatlandırıcılar Dışındaki Gıda Katkı Maddeleri Tebliği (Tebliğ
No:2008/22)
3. Türk gıda kodeksi yönetmeliği |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri ; 67.230 Ambalajlanmış ve Hazırlanmış Gıdalar |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS EN ISO 3696 :1996; TS 2104 :1975; TS 11359 :1994; TS 1744 :1974; TS 3136 ISO 2917 :2002; TS ISO 3728 :2010; TS 5000 :2010; TS 11859 :2003; TS 6063 ISO 7251 :1996; TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 11290-1 :1997; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS EN ISO 7932 :2009; TS ISO 7698 :1996; TS 1128 ISO 763 :2000; TS EN 14123 :2009; TS 353 :2010; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|