Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1252 EN ISO 1666      
Kabul Tarihi : 5.04.2001
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Nişasta- Rutubet muhtevası tayini- Etüvde kurutma metodu
Başlık (İng) : Starch- Determination of moisture content- Oven drying method
Kapsam : Bu standard, atmosfer basıncında ve 130 C sıcaklıkta etüvde kurutulan nişastanın rutubet muhtevasının tayini için bir metodu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of the moisture content of starch using oven dringy at 130 C atmosphere pressure.
Yerini Aldığı : TS 1252 EN ISO 1666 :1996;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 1666:1997
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1666:1996 EQV--; EN ISO 1666:1997 EQV--; BS EN ISO 1666 EQV--; NF V03-6001 NF EN ISO 1666--; DIN EN ISO 1666 EQV--; EN ISO 1666:1997--
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 1666:1997
ICS Kodu : 67.180.20 Nişasta ve Nişasta Ürünleri
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 6
Fiyatı : 90,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-