|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1252 EN ISO 1666
|
|
Kabul Tarihi :
|
5.04.2001
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Nişasta- Rutubet muhtevası tayini- Etüvde kurutma metodu |
Başlık (İng) :
|
Starch- Determination of moisture content- Oven drying method |
Kapsam :
|
Bu standard, atmosfer basıncında ve 130 C sıcaklıkta etüvde kurutulan nişastanın rutubet muhtevasının tayini için bir metodu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the determination of the moisture content of starch using oven dringy at 130 C atmosphere pressure. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1252 EN ISO 1666 :1996; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 1666:1997 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1666:1996 EQV--; EN ISO 1666:1997 EQV--; BS EN ISO 1666 EQV--; NF V03-6001 NF EN ISO 1666--; DIN EN ISO 1666 EQV--; EN ISO 1666:1997-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 1666:1997 |
ICS Kodu :
|
67.180.20 Nişasta ve Nişasta Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
6 |
Fiyatı :
|
90,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|